De gekte op de woningmarkt

De gekte op de woningmarkt is helemaal terug. Overbieden is weer de normaalste zaak van de wereld, als je een huis van € 400.000,- wilt kopen, moet je er € 440.000,- voor bieden en vaak wordt je ook nog gedwongen om (heel gevaarlijk) te kopen zónder ontbindende voorwaarden financiering. Als je de gelukkige bent die € 40.000,- spaargeld heeft, wat is dan de kwaliteit van deze woning? Wat voor onderhoudskosten komen er op je af? En hoe energiezuinig is de woning?

Een woning in De Groene Warande is echt compleet

Hoe anders is dat als je nieuwbouw koopt? Gelukkig héél anders! Bij de koopappartementen in De Groene Warande fase 1 koop je tegen een vaste prijs een woning met een duurzaam energiesysteem (met een eigen warmtepomp en eigen zonnepanelen), een badkamer en toilet met sanitair van Villeroy en Boch en luxe tegelwerk, een complete keuken (voorzien van koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en combimagnetron), en beschikt u over een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage.

Alles is in de prijs inbegrepen en uiteraard heb je de mogelijkheid om deze zaken (al dan niet tegen een meer- of minderprijs) naar je eigen wens en smaak aan te passen. Het enige dat je na oplevering nog te doen staat is het behangen van de wanden, het aanbrengen van een vloerafwerking en het ophangen van raamdecoratie.

Dat is ons Ready 2 Move In®-concept.

Wat is mijn financiële situatie?

Die vraag slaat op je huidige woonsituatie. Hieronder zie je de drie mogelijkheden. Als je erop klikt dan ontdek je uitleg, rekenvoorbeelden en tips & tricks, speciaal toegesneden op jouw situatie.

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke situatie? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met onze financieel adviseur NEXTHome. Zij bespreken graag jouw persoonlijke situatie en kijken met je mee naar de mogelijkheden voor financiering van een koopappartement in De Groene Warande fase 1.

Ik ben thuiswonend

Als thuiswonende heb je het financieel-technisch het minst ingewikkeld. Je hebt nog geen woonlasten, dus de ‘dubbele’ maandlasten, waarover je bij nieuwbouw altijd hoort, raken jou sowieso niet, er is in jouw geval niets geen dubbel…

Bekijk details

Ik huur op dit moment

Als huurder zie je ieder jaar je huur oplopen en oplopen. Uiteraard is huur geen weggegooid geld, zoals je zo vaak hoort, je hebt namelijk wel een dak boven je hoofd. Maar wanneer stopt het met de huurstijgingen? …

Bekijk details

Ik heb op dit moment al een koopwoning

Als je tegenwoordig al een koopwoning hebt, dan is dat vaak al een felicitatie op twee fronten waard. Ten eerste ga je – zeker in deze bizarre tijd qua overbieden op de bestaande markt – veelal een leuke overwaarde op je huidige woning behalen…

Bekijk details