LET OP: Presale event verplaatst naar donderdag 4 juli!


Inmiddels is bekend gemaakt dat Nederland op dinsdag 2 juli om 18.00 uur haar volgende EK wedstrijd tegen Roemenië speelt. Wij begrijpen dat er mensen zijn die deze wedstrijd graag willen zien. Daarom is besloten om het presale event voor de 82 koopappartementen van De Groene Warande fase 1 te verplaatsen naar donderdag 4 juli 2024!

De locatie en het tijdstip van het presale event blijven ongewijzigd. Tijdens dit event kun je al je vragen stellen aan het verkoopteam van De Groene Warande en krijg je de brochure uitgereikt.

Locatie & tijdstip
Bibliotheek De Boekenberg in Spijkenisse
Donderdag 4 juli 2024
Tijd: 19.00 tot 20.30 uur
Adres:
Markt 40, 3201 CZ Spijkenisse

Parkeren: Parkeergarage Boekenberg
Openbaar vervoer: Uiteraard kan je ook met het openbaar vervoer naar de locatie komen.

Wij zijn blij met de vele aanmeldingen die wij tot nu al gehad hebben. Door het verplaatsen van het presale event willen wij je vragen om opnieuw aan te melden. Wij zouden dit erg waarderen zodat er een beeld is van het aantal bezoekers die we kunnen verwachten. Je kan jezelf aanmelden via onderstaande knop. Aanmelden is niet verplicht om het event bij te wonen.

Klik hier: Aanmelden presale event donderdag 4 juli


Kan je niet aanwezig zijn?
Had je het presale event al in je agenda gereserveerd en ben je niet in de gelegenheid om donderdag 4 juli langs te komen? Op 2 juli is Ooms Makelaars daarom speciaal langer open tot 19.00 uur. Loop binnen en haal hier je brochure op! Het adres is Noordkade 15, 3201 AZ in Spijkenisse.


Heb je vragen over het verkoopproces? Of over de woningen? Neem dan gerust contact met ons op via info@stevast.nl of via 010 – 452 38 02.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Groene Warande