LET OP: Presale sluit maandag 15 juli 12.00 uur

Sinds de presale op donderdag 4 juli – 16.30 uur van start is gegaan hebben we al flink wat inschrijvingen ontvangen. Het is mooi om te zien dat er een gezonde interesse is in ons mooie plan De Groene Warande.

Heb jij je nog niet ingeschreven, maar heb je wel interesse in een woning in De Groene Warande Fase 1? Inschrijven is nog mogelijk tot uiterlijk maandag 15 juli 12.00 uur, waarna de toewijzing zal plaatsvinden. Inschrijven kan via de rode button op de projectwebsite of door op onderstaande knop te klikken.

Zorg ervoor dat je een financiële check van een geldverstrekker bij je inschrijving upload. Dit kan via NEXTHome, dan wel een andere financiële instelling of bank. Deze verklaring zorgt ervoor dat we je bij de toewijzing voorrang kunnen geven.

Let op: Het intakeformulier van NEXTHome is geen inschrijving, je moet jezelf dan ook, naast het invullen van dat intakeformulier, alsnog inschrijven via de rode button op de projectwebsite!

Inschrijven presale fase 1


Kon je niet aanwezig zijn?
Kon je niet aanwezig zijn bij het presale event, maar wil je wel een exemplaar van de verkoopbrochure? Geen probleem! De woningbrochure is af te halen bij Ooms makelaars. Ook als je nog vragen hebt over de verkoop loop dan gerust binnen!

Ooms makelaars
Adres: Noordkade 15, 3201 AZ Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181 692 333
Email: spijkenisse@ooms.com

Wil je liever alle stukken digitaal bekijken? Klik dan op onderstaande button om alle presale documentatie te downloaden.

Download hier de presale documentatie


We wensen je succes met het inschrijven voor de presale. Heb je nog vragen over het verkoopproces? Of over de woningen? Neem dan gerust contact met ons op via info@stevast.nl of via 010 – 452 38 02.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Groene Warande