Nieuwsbrief 17 mei 2024

Volgende week zullen het definitieve woonprogramma en de V.O.N. prijzen bekend gemaakt worden. Ook informeren wij u dan over de verkoopprocedure tijdens de presale. Houd daarom uw mail en de website goed in de gaten voor meer informatie!

Presale De Groene Warande fase 1

Voor de zomer start de presale van De Groene Warande fase 1. In de nieuwsbrief van volgende week zullen wij u informeren over dit proces. Ook zullen het definitieve woonprogramma, plattegronden en de V.O.N. prijzen van de koopappartementen bekend worden gemaakt.

Let op: Het presale proces heeft alleen betrekking op de koopappartementen. Meer informatie over de huurappartementen zal later bekend worden gemaakt.

Financiële mogelijkheden

Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Doordat de appartementen in De Groene Warande fase 1 duurzaam zijn, zijn er op het gebied van financiën veel mogelijkheden. Wanneer de definitieve V.O.N. prijzen bekend zijn is het mogelijk om een afspraak in te plannen met onze financieel adviseur NEXTHome. Zij bespreken graag jouw persoonlijke situatie en kijken met je mee naar de mogelijkheden voor financiering van een woning in De Groene Warande fase 1.

Voor nu wensen wij u een fijn pinksterweekend!

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Groene Warande