Locatie start presale 2 juli bekend. Ben jij al bij NEXTHome geweest?

Ben je al bij NEXTHome geweest? In eerdere nieuwsbrieven hebben we dit onderwerp al onder de aandacht gebracht, maar graag attenderen we je er nogmaals op om (gratis en vrijblijvend) een afspraak te maken voor een oriëntatiegesprek. Met een positieve uitslag van dit gesprek kan je voorrang krijgen bij de toewijzing van de presale.

Oriëntatiegesprek NEXTHome?

Omdat je niet dagelijks een nieuwbouw woning koopt is het handig om na te gaan wat er financieel allemaal kan. Er zijn voor De Groene Warande namelijk veel mogelijkheden! Om je daarbij te helpen hebben wij NEXTHome als financiële coach ingeschakeld. De hypotheekadviseurs van NEXTHome zijn bekend met het project en bespreken graag jouw persoonlijke situatie en wensen op het gebied van een nieuwbouwwoning in de Groene Warande.

Hoe maak ik een afspraak voor een oriëntatiegesprek?

Je kunt een oriëntatiegesprek aanvragen door het intakeformulier in te vullen en per email toe te sturen aan info@nexthome.nl

Download hier het intakeformulier voor het oriëntatiegesprek met NEXTHome

Presale-event 2 juli 2024

Op dinsdagavond 2 juli 2024 is het presale event voor de 82 koopappartementen van De Groene Warande fase 1. Tijdens dit event kun je al je vragen stellen aan het verkoopteam van De Groene Warande en krijg je de brochure uitgereikt. Heb je deze datum al in je agenda gereserveerd?

Locatie & tijdstip
Bibliotheek De Boekenberg in Spijkenisse
Dinsdag 2 juli 2024
Tijd: 19.00 tot 20.30 uur

Adres: Markt 40, 3201 CZ Spijkenisse

Parkeren: Parkeergarage Boekenberg
Openbaar vervoer: Uiteraard kan je ook met het openbaar vervoer naar de locatie komen.

Om een idee te krijgen van het aantal bezoekers tijdens het presale-event zouden wij het waarderen als u zich aanmeld. U kan zich aanmelden via onderstaande knop. Aanmelden is niet verplicht om het event bij te wonen.

Aanmelden persale-event 2 juli

Heb je toch nog vragen over het proces? Neem dan gerust contact met ons op via info@stevast.nl of via 010 – 452 38 02.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Groene Warande