Presale fase 1 bijna van start en V.O.N. prijzen bekend! Plan nu een…

Presale fase 1 bijna van start en V.O.N. prijzen bekend! Plan nu een oriëntatiegesprek in met NEXTHome en krijg voorrang bij de presale

De presale van de eerste fase van De Groene Warande gaat bijna van start. Wil jij ook wonen in een duurzaam en compleet appartement in Spijkenisse? Om je alvast voor te bereiden op de start van de presale, lichten we in deze nieuwsbrief toe hoe het verkoopproces verloopt en vertellen we je hoe je voorrang kunt krijgen bij de toewijzing.

Complete appartementen

Wij geloven in een compleet product. Zo zijn de appartementen in De Groene Warande fase 1 voorzien van duurzame installaties, sanitair en tegelwerk en een complete keuken.

Met de aankoop van een appartement in De Groene Warande ben jij alvast voorbereid op de toekomst! De appartementen zijn namelijk voorzien van een luchtwarmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming- en koeling en een douche wtw. Verder zijn de appartementen standaard uitgerust met sanitair en tegelwerk. Ook een complete keuken voorzien van alle benodigde apparatuur is opgenomen in de prijs. Uiteraard kunnen zowel de keuken als het sanitair en tegelwerk (tegen een meer- of minderprijs) aangepast worden naar jouw wensen.

De oriëntatie fase is gestart! Plan nu een gesprek in met NEXTHome en krijg voorrang bij de toewijzing van de presale

Vanaf vandaag is het mogelijk om (gratis en vrijblijvend) een oriëntatiegesprek bij NEXTHome in te plannen. NEXTHome is de financiële coach voor De Groene Warande. In het oriëntatiegesprek met NEXTHome krijg je naast uitleg over de hypotheekmogelijkheden ook te horen of een hypotheek (als die nodig is) haalbaar is. Ook worden de te verwachten maandlasten besproken. De oriëntatiegesprekken bij NEXTHome starten op woensdag 29 mei en eindigen op dinsdag 9 juli.

Wanneer je een positieve uitkomst van het oriëntatiegesprek hebt, krijg je voorrang bij de toewijzing van de appartementen tijdens de presale.

Om je goed voor te kunnen bereiden op het oriëntatiegesprek zijn de V.O.N. prijzen per bouwnummer te vinden op de downloads pagina van de projectwebsite.

Ben je benieuwd naar het complete verkoopproces? Klik dan op onderstaande button om het verkoopproces te bekijken.

Download hier verkoopproces

Uiteraard staat het je vrij om na de toewijzing van de woningen je hypotheek via een zelf gekozen financieel adviseur aan te vragen. Daarnaast is het ook tijdens de presale mogelijk om een hypotheekverklaring van een eigen financieel adviseur aan te leveren. Bekijk hiervoor de voorwaarden zoals omschreven in het verkoopproces.

Download hier het intakeformulier voor het oriëntatiegesprek met NEXTHome

Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Plan dan snel een (gratis en vrijblijvend) oriëntatiegesprek in met NEXTHome. Je kunt een oriëntatiegesprek aanvragen door het intakeformulier in te vullen en per email te versturen naar info@nexthome.nl

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Groene Warande