Plan een oriëntatiegesprek met NEXTHome en krijg voorrang bij de presale.

Het duurt nog eventjes, maar reserveer je de datum alvast in je agenda? Op dinsdag 2 juli gaan de koopappartementen van fase 1 van De Groene Warande in presale. We ontmoeten je op deze datum dan ook graag tijdens het presale event. Tijdens dit event is de presale documentatie voor het eerst beschikbaar en kun je al je vragen stellen aan het verkoopteam. We informeren je later verder over het presale event!

Krijg voorrang bij de toewijzing

Vooruitlopend op de start van de presale is het mogelijk om een oriëntatiegesprek in te plannen bij NEXTHome. Bij een positieve uitkomst van dit gesprek krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen!

Wie is NEXTHome?

NEXTHome is de financiële coach voor De Groene Warande. Omdat je niet dagelijks een nieuwbouw woning koopt is het handig om te weten wat er financieel allemaal mogelijk is. Om je daarbij te helpen hebben wij NEXTHome als financiële coach ingeschakeld. De hypotheekadviseurs van NEXTHome zijn bekend met het project en bespreken graag jouw persoonlijke situatie en wensen op het gebied van een nieuwbouwwoning in De Groene Warande. Vanaf vandaag is het mogelijk om (gratis en vrijblijvend) een oriëntatiegesprek bij NEXTHome in te plannen. NEXTHome is de financiële coach voor De Groene Warande. In het oriëntatiegesprek met NEXTHome krijg je naast uitleg over de hypotheekmogelijkheden ook te horen of een hypotheek (als die nodig is) haalbaar is. Ook worden de te verwachten maandlasten besproken. De oriëntatiegesprekken bij NEXTHome starten op woensdag 29 mei en eindigen op dinsdag 9 juli.

Het (digitale) oriëntatiegesprek bij NEXTHome is geheel gratis en vrijblijvend. Uiteraard staat het je vrij om na de toewijzing van de woningen je hypotheek via een zelf gekozen financieel adviseur aan te vragen. Daarnaast is het ook tijdens de presale mogelijk om een hypotheekverklaring van een eigen financieel adviseur aan te leveren. Bekijk hiervoor de voorwaarden zoals omschreven in het verkoopproces.

Download hier verkoopproces

Hoe maak ik een afspraak voor een oriëntatiegesprek?

Je kunt een oriëntatiegesprek aanvragen door het intakeformulier in te vullen en per email toe te sturen aan info@nexthome.nl

Download hier het intakeformulier voor het orientatiegesprek met NEXTHome

Heb je toch nog vragen over het proces? Neem dan gerust contact met ons op via info@stevast.nl of via 010 – 452 38 02.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Groene Warande