Presale op 4 juli gestart: Schrijf je nu in!

We kijken terug op een geslaagd presale event waarbij meer dan honderd geïnteresseerden, de trap of de lift en de exotische temperatuur in de bibliotheek overwonnen om de verkoopbrochure in ontvangst te nemen en vragen te stellen over het gave project De Groene Warande fase 1. Sinds gisterenavond kun je jezelf online (via de website) inschrijven, het is mooi om te zien dat de eerste inschrijvingen al snel bij ons binnen begonnen te stromen. Lukte het je niet om bij het verkoopevent aanwezig te zijn en heb je naast de website (waar alle benodigde informatie op staat) interesse om de verkoopbrochure te ontvangen? Haal de brochure dan af bij het makelaarskantoor van Ooms aan de Noordkade 15 in Spijkenisse.

Heb je interesse in een woning in De Groene Warande Fase 1, sinds 4 juli 2024 – 16:30 is het mogelijk om je daadwerkelijk in te schrijven voor de presale! Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk maandag 15 juli 12.00 uur, waarna de toewijzing zal plaatsvinden. Je kunt je inschrijven via de rode button op de projectwebsite of door op onderstaande knop te klikken.

Let op: Het intakeformulier van NEXTHome is geen inschrijving, je moet jezelf dan ook, naast het invullen van dat intakeformulier, alsnog inschrijven via de rode button op de projectwebsite!

Inschrijven presale fase 1


Voorrang bij de toewijzing van de presale?
Ben jij geïnteresseerd in een van de woningen in De Groene Warande Fase 1 en wil je voorrang bij de toewijzing? Maak dan nog snel een afspraak voor een oriëntatiegesprek met onze hypotheekpartner NEXTHome. De oriëntatiegesprekken bij NEXTHome lopen nog tot vrijdag 12 juli.

Let op: het intakeformulier dient dan wel uiterlijk dinsdag 9 juli in het bezit te zijn van NEXTHome.


Kon je niet aanwezig zijn?
Kon je niet aanwezig zijn bij het presale event, maar wil je wel een exemplaar van de verkoopbrochure? Geen probleem! De woningbrochure is af te halen bij Ooms makelaars. Ook als je nog vragen hebt over de verkoop loop dan gerust binnen!

Ooms makelaars
Adres: Noordkade 15, 3201 AZ Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181 692 333
Email: spijkenisse@ooms.com

Wil je liever alle stukken digitaal bekijken? Klik dan op onderstaande button om alle presale documentatie te downloaden.

Download hier de presale documentatie


We wensen je succes met het inschrijven voor de presale. Heb je nog vragen over het verkoopproces? Of over de woningen? Neem dan gerust contact met ons op via info@stevast.nl of via 010 – 452 38 02.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Groene Warande