Starterslening: Vergroot je kansen!

Reminder: Vanwege de EK voetbal wedstrijd Nederland vs. Roemenië is het presale event verplaatst naar donderdag 4 juli! Verder vertellen wij je in deze nieuwsbrief meer over de starterslening en welke mogelijkheden dit kan bieden of je nu alleenstaand bent of samenwoont.


De Oriëntatiegesprekken bij NEXTHome zijn in volle gang. Wat leuk is om te zien: er zijn veel jonge mensen, zowel singles als stelletjes, die dolgraag in de Groene Warande Fase 1 willen wonen.

Waar vroeger een appartement vooral als iets voor ouderen werd gezien, is dat door de huidige woningmarkt compleet veranderd. Logisch ook, uiteraard zijn er heel veel mensen die graag een dak boven hun hoofd willen hebben en er zijn gewoonweg veel te weinig daken. De markt voor bestaande woningen wordt geteisterd door enorme overbiedingen, zelfs op oude woningen met een slecht energielabel. Een mooi nieuwbouwappartement is dan een fantastische oplossing. Energiezuinig, compleet, nieuw én tegen een vaste prijs!

Vergroot je kansen met de starterslening
Zoals verwacht is de toestroom voor de appartementen waarvan de prijs met een 2 begint enorm. Deze woningen liggen voor velen binnen het bereik, zeker met gebruik van een Starterslening. We zien veel singles op deze woningen afkomen en dat is natuurlijk ook logisch.

Als je echter geïnteresseerd bent in één van deze appartementen (onze woningtypes A2 en A3) en je kunt een appartement van € 298.000,- kopen zónder Starterslening, dan kun je ook een appartement (ons woningtype A5) van € 327.500,- kopen mét Starterslening. Je hebt dan niet alleen een grotere woning, maar ook meer kans omdat er zich veel meer mensen melden voor onze A2’s en A3’s.

Het is dus absoluut slim om hier over na te denken en dit te overleggen met NEXTHome. Wij gunnen namelijk iederéén een mooi nieuw thuis. Bekijk hier de rekenvoorbeelden voor singles en zie jouw mogelijkheden met een Starterslening!

Starterslening ook mogelijk als je samenwoont
Een Starterslening kan ook uitkomst bieden voor stelletjes. Kijk eens naar de mogelijkheden die je hebt bij één van onze ruime A10 of A11-appartementen. Een nieuwe toekomst? Bekijk hier een rekenvoorbeeld voor een A11-appartement met Starterslening.

Hoe maak ik een afspraak voor een oriëntatiegesprek?
Ben je nog niet bij NEXTHome geweest voor een oriëntatiegesprek? Wacht dan niet te lang, tot uiterlijk dinsdag 9 juli kan je het intakeformulier invullen en per email versturen naar NEXTHome (info@nexthome.nl).


REMINDER 
LET OP: Presale event verplaatst naar donderdag 4 juli! 
Inmiddels is bekend gemaakt dat Nederland op dinsdag 2 juli om 18.00 uur haar volgende EK wedstrijd tegen Roemenië speelt. Wij begrijpen dat er mensen zijn die deze wedstrijd graag willen zien. Daarom is besloten om het presale event voor de 82 koopappartementen van De Groene Warande fase 1 te verplaatsen naar donderdag 4 juli 2024! 

Locatie & tijdstip
Bibliotheek De Boekenberg in Spijkenisse
Donderdag 4 juli 2024
Tijd: 19.00 tot 20.30 uur
Adres:
Markt 40, 3201 CZ Spijkenisse

Parkeren: Parkeergarage Boekenberg
Openbaar vervoer: Uiteraard kan je ook met het openbaar vervoer naar de locatie komen.

Wij zijn blij met de vele aanmeldingen die wij tot nu al gehad hebben. Door het verplaatsen van het presale event willen wij je vragen om opnieuw aan te melden. Wij zouden dit erg waarderen zodat er een beeld is van het aantal bezoekers die we kunnen verwachten. Je kan jezelf aanmelden via onderstaande knop. Aanmelden is niet verplicht om het event bij te wonen.

Klik hier: Aanmelden presale event donderdag 4 juli


Kan je niet aanwezig zijn?
Had je het presale event al in je agenda gereserveerd en ben je niet in de gelegenheid om donderdag 4 juli langs te komen? Op 2 juli is Ooms Makelaars daarom speciaal langer open tot 19.00 uur. Loop binnen en haal hier je brochure op! Het adres is Noordkade 15, 3201 AZ in Spijkenisse.


Heb je vragen over het verkoopproces? Of over de woningen? Neem dan gerust contact met ons op via info@stevast.nl of via 010 – 452 38 02.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Groene Warande