Wonen nabij stadscentrum en groen achterland

Nieuwbouwplan De Groene Warande is een uitbreiding van de wijk Vierambachten, een van de jongere wijken van Spijkenisse. Met de centrale ligging tussen het stadscentrum van Spijkenisse en het groene achterland biedt De Groene Warande het beste van meerdere werelden. De Groene warande ligt namelijk op een paar minuten fietsen van het centrum van Spijkenisse, met zijn vele voorzieningen als winkels, horeca, theater en een bibliotheek. Fiets je de andere kant op, dan sta je zo in Het Mallebos of Park Vogelenzang, óf in het weidse polderlandschap daar net achter.

Situatie
Fase 1 - 137 appartementen Fase 2 Fase 3

Fase 2

35 appartementen en 33 eengezinswoningen

Fase 3

68 eengezinswoningen

Voorzieningen altijd dichtbij

In het centrum van Spijkenisse komt alles samen; winkelen, eten & drinken en uitgaan. Met een ruim aanbod van zo’n 250 winkels is er genoeg reden om een middagje te gaan shoppen! Elke eerste en laatste zondag van de maand is het ook koopzondag. Ook vindt iedere dinsdag en zaterdag de markt plaatst rondom de Dorpskerk in het centrum. Ideaal om verse groenten en fruit te halen. Rondom het centrum kan je ook de vele cafés en restaurants vinden om te genieten van een drankje of om gezellig te lunchen tijdens het shoppen. In de avond kan je hier ook dineren om vervolgens naar een optreden in theater De Stoep of een voorstelling in de bioscoop te gaan.

Ga je liever een sportievere activiteit doen? Het Rivièrabad is één van de grootste zwembaden in de omgeving van Rotterdam! Met verschillende baden en een spiraalglijbaan kan je je plezier op. Wil je toch iets meer avontuurlijks doen ga dan met de kinderen naar Monkey Town. Een waar speelparadijs met o.a. glijbanen, trampolines en lasergamen. Naast deze activiteiten is er ook voldoende aanbod van sportverenigingen om je bij aan te sluiten. Voetbal, hockey en tennis behoren allen tot de optie, of sluit je aan bij één van de vele sportscholen en fitnessclubs.

Voor zorg en onderwijs hoef je ook niet ver te zoeken. Het Ruwaard van Puttenziekenhuis staat namelijk hoog aangeschreven. Bovendien is er een ruim aanbod aan basisscholen en voortgezet onderwijs. Rotterdam is een goed bereikbare locatie om de opleiding te vervolgen.

Centrale ligging én goede bereikbaarheid!

Nieuwbouwplan De Groene Warande is een uitbreiding van de wijk Vierambachten en is gelegen nabij het centrum van Spijkenisse. Aan de westzijde grenst het plan aan de Groene Kruisweg, een van de belangrijkste ontsluitingswegen in Spijkenisse. Met andere woorden de locatie is zeer goed bereikbaar en binnen 15 minuten zit je op de A15 of A4.  Ook met het openbaar vervoer is De Groene Warande goed bereikbaar, de bus stopt aan de Groene Kruisweg en metrostation Spijkenisse is op 6 minuten afstand fietsen. De metro neemt je in 30 minuten met een directe verbinding naar Rotterdam.