Nieuwsbrief 2 mei 2024

De afgelopen periode is het projectteam bezig geweest om het voorlopig ontwerp verder uit te werken naar een definitief ontwerp. Op dit moment zetten wij de laatste hand aan het ontwerp om deze definitief vast te stellen en zijn we begonnen met het opmaken van de verkoopstukken. In deze nieuwsbrief informeren wij graag over de voortgang en wat je de komende periode kunt verwachten.

Stedelijk wonen, een groenrijke omgeving en een centrale ligging

Stedelijk wonen, een groenrijke omgeving en een centrale ligging, nieuwbouwplan De Groene Warande heeft alles wat je mag verwachten van een stadsbuurt. De nieuwe buurt wordt ruim van opzet, groen en rijk aan water met veel ruimte voor kinderen om buiten te spelen. Verdeelt over meerdere fasen ontwikkelt Haagsebaan Vastgoed een gevarieerd woningaanbod met 103 eengezinswoningen en 170 appartementen, in allerlei varianten en prijsklassen, zowel koop als huur. De ligging van de nieuwe wijk is uitstekend; tussen het stadscentrum van Spijkenisse en het groene achterland.

Fase 1: 137 appartementen

De eerste fase omvat 137 appartementen en is gesitueerd tussen de Hekelingsweg en de J. Witteveenlaan. Het gaat om koop- en sociale huurappartementen in aparte bouwblokken. Het woningaanbod varieert van 2 tot 4 kamerappartementen met een woonoppervlak van ca. 40 m2 tot 98 m2. Elk appartement beschikt over een ruim privé balkon en daarnaast is er ook een gezamenlijk leefdek per bouwblok. Op de begane grond zijn 91 parkeerplaatsen en een gezamenlijke fietsenberging gesitueerd, en is er ruimte voor het plaatsen van een scootmobiel.

De woningen zijn voorbereid op de toekomst. Alle woningen worden namelijk zeer energiezuinig, wat resulteert in lagere energielasten voor de toekomstige bewoners. Los daarvan heb je in de eerste jaren nauwelijks kosten voor onderhoud. Want alles is nieuw.

Planning

De verwachting is dat de presale van de koop appartementen in fase 1 rond de zomervakantie van 2024 zal starten. In de komende weken zal meer informatie bekend worden gemaakt over het definitieve woonprogramma, het presale-proces en verkoopprijzen. Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van verdere informatie.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam van De Groene Warande